Hírek
Barista express - A tökéletes kapucsinó
A tökéletes kapucsínó és eszpresszó a különféle beállítási lehetőségek tökéletes kombinációjának eredménye – a frissen őrölt, pontosan tömörített kávé, a megfelelő nyomás és nem utolsósorban a megfelelő vízhőmérséklet elengedhetetlen feltétel. Ha a kávéaroma kinyerése közben a vízhőmérséklet változik, a crema kiváló minősége és megfelelő mennyisége, valamint a kávé fénylő színe pillanatok alatt eltűnhet.
Szerelem - Kézzel készített kávéfőzők - Barcelona 1962
"Szeretettel" - Minden Ascaso gépet a mesteremberek hozzáértő kezei munkái.
"Készíts el jól, nagyon jól"
Ez a koncepció fémjelzi az Ascaso filozófiáját.
Az anyagok rendkívül magas minősége, az alkatrészek gondos tervezése, szigorú tesztek és próbák ... egyszóval megbízhatóan felépített, érdemes termékek létrehozása.
Nicaraguai kávé
Pár éve felfedezhettem Nicaragua Maracaturra La Carolina településen egy csodálatos kávéültetvényt. A kiváló arabica fajtát 1300 méter magasan termelik. Magas savtartalom, gyümölcsös ízvilág jellemzi, amelyben grapefruit savassága és a csokoládé karakteressége dominál.